Domowe przysmaki
Kategorie:DODATKI » DODATKI DO WĘDZARNI » Literatura Pomocnicza
Domowe jedzenie smakuje najlepiej. Nic nie zastąpi własnoręcznie upieczonego chleba, świeżo wędzonej ryby czy dobrze ukiszonej kapusty. Zajrzyj do książki „Domowe przysmaki” i przekonaj się, że przygotowanie własnych, zdrowych i smacznych produktów nie jest wcale trudne. Wystarczy wiedza i odrobina dobrej chęci.
W książce "Domowe przysmaki" przeczytasz o tym:
* jak upiec chleb z pełnego ziarna na zakwasie,
* jak przygotować farsz do różnych rodzajów kiełbas,
* w czym tkwi tajemnica dobrze uwędzonej ryby,
* z jakich owoców zrobić najlepszy sok lub wino,
* jaka kapusta jest najlepsza do kiszenia,
* jak skutecznie przechowywać i konserwować żywność.
"Domowe przysmaki" to bogato ilustrowany elementarz dla wielbicieli dobrego, tradycyjnego jedzenia, a także niezwykły poradnik dla ludzi świadomych wagi zdrowego żywienia.