chwilowy brak produktu
Termometr do pieczenia mięs 0-120 C (100600)
Kategorie:DODATKI » DODATKI DO WĘDZARNI » Termometry
Solidnie wykonany termometr ze stali nierdzewnej idealny do pieczenia różnego rodzaju mięs. Specjalna podziałka precyzyjnie wskazuje idealna temperaturę pieczenia drobiu, wieprzowiny, cielęciny, jagnięciny oraz wołowiny.
Czujka termiczna znajduje się w obszarze między 1.3 cm a 5 cm od początku szpikulca. W celu uniknięcia zabrudzeń lub uszkodzenia szpikulec termometru należy przechowywać w plastikowej osłonce, która znajduje się w komplecie.
Dane techniczne:
- zakres temperatur: od 0°C do 120°C
- dokładność pomiaru: +/-2°C
UWAGA:
Termometr może pozostawać w piekarniku przez cały okres pieczenia.
Szerokość produktu: 5cm
Głębokość produktu: 5cm
Wysokość produktu: 15cm
100600